Lesson Times

Daily Timetable Monday and Thursday

08:05               Starting Bell

08:10               Mentors                      10 minutes

08:20               Lesson 1                      65 minutes

09:25               Lesson 2                      60 minutes

10:25               Break                           20 minutes

10:45               Lesson 3                      55 minutes

11:40               Lesson 4                      55 minutes

12:35               Break                           25 minutes

13:00               Lesson 5                      55 minutes

13:55               Lesson 6                      55 minutes (Gr10–12) 40 minutes (Gr 4–9)

14:35               End of school  Grades 4 – 9

14:50               End of school  Grades 10 – 12

 

Daily Timetable Tuesday (Mentors) and Wednesday (Assembly)

08:05               Starting Bell

08:10               Mentors                      10 minutes

08:20               Lesson 1                      55 minutes

09:15               Lesson 2                      55 minutes

10:10               Mentors/Assembly     30 minutes

10:40               Break                           20 minutes

11:00               Lesson 3                      55 minutes

11:55               Lesson 4                      50 minutes

12:45               Break                           25 minutes

13:10               Lesson 5                      50 minutes

14:00               Lesson 6                      50 minutes (Gr10–12) 35 minutes (Gr 4–9)

14:35               End of school  Grades 4 – 9

14:50               End of school  Grades 10 – 12

 

Daily Timetable Friday

08:05               Starting Bell

08:10               Mentors                      10 minutes

08:20               Lesson 1                      50 minutes

09:10               Lesson 2                      45 minutes

09:55               Lesson 3                      45 minutes

10:40               Break                           30 minutes

11:10               Lesson 4                      45 minutes

11:55               Lesson 5                      45 minutes

12:40               Lesson 6                      45 minutes

13:25               End of school all Grades